Now Reading
Wow! Trucuri simple de a impacheta hainele dintr-un troler de cala intr-un simplu rucsac! Este impresionant acest video scurt, de 1min23sec!

Wow! Trucuri simple de a impacheta hainele dintr-un troler de cala intr-un simplu rucsac! Este impresionant acest video scurt, de 1min23sec!

De ani si ani troler-ul a devenit cel mai bun prieten al meu, dar cu cat ma straduiesc sa iau mai putine haine cu mine, cu atat mai mult incercarea mea e sortita esecului. In plus, obisnuita sa fac multe calatorii cu masina, in care indesi in portbagaj tot ce crezi ca ai putea avea nevoie, m-am lecuit de indeletnicirea de a selecta doua – trei fleacuri pentru calatorii mai indepartate.

Iar in tari asiatice precum India, Thailanda, Sri Lanka etc., strazile nu sunt asa prietenoase cu bagaje hotarate (decat daca doresti sa vari niste banuti in buzunarele localnicilor si ti le cara cu mare placere).

Asa ca, iata unul dintre cele mai bune video-uri pe care le-am gasit, ce cuprinde o lista intreaga de siretlicuri si trucuri de a impacheta multe lucruri intr-un rucsac sau geanta de proportii mai mici.

https://www.youtube.com/watch?v=XnmysG3KfxU

“Simplitatea inseamna sa faci calatoria vietii

fara nici un bagaj de prisos.”

Charles Dudley Warner

Sursa foto

Interviu #1. Povestea adevarata si plina de motivatie a Melindei, care vorbeste 8 limbi straine fluent, precum maghiara, rusa, bulgara, greaca...
Tu, pe care o folosesti sa iti sabotezi visurile si idealurile?
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top