Now Reading
Si tu, da tu… ce ai facut azi pentru visul tau?

Si tu, da tu… ce ai facut azi pentru visul tau?

Visurile au o combinatie moleculara aparte. Solicita iubire pentru a se simti importante, ca femeile, necesita determinare pentru a-si face forta sa se adevereasca, ca unele cuvinte greu de pronuntat, cer invizibil socoteala orelor, minutelor si secundelor petrecute in a le indeplini, se incapataneaza sa le oferim o parte din noi ca ele sa ne dea o parte din ele.

Visurile au o structura aromatica particulara. Sunt intense in imaginatie, devin fluide cu trecerea timpului, par ca dispar, cand suntem pierduti in alte directii, dar raman constante, atata vreme cat si noi ne tinem perseverent dupa ele.

Daca ne-am investi cat de cat constant energia, entuziasmul si dedicarea in a le atinge, cred ca mult mai multe visuri ascunse prin colturi de inima… s-ar adeveri. Dar multi viseaza si apoi le arunca intr-un colt intunecat din ei, pe care nici ei nu il mai gasesc, chiar daca ar fi sa-l caute cu lupa. Multi vorbesc despre visurile lor intr-un moment de frenezie, iar apoi revin la ganduri nocive care le injecteaza cu disparitie. Multi pierd increderea in visurile lor, chiar inainte de a crede de fapt in ele.

Ce ar fi daca ne-am alege un manunchi de visuri importate pentru noi si zi de zi am face un pas, fie de pitic, fie de gigant inspre ele. Aceasta sustinere a visului poate fi un gand imbucurator, o impartasire catre cineva drag, o scrijelire pe o agenda chinuita pe la colturi, poate fi desenarea pe albastrul cerului cu forma sa implinita sau colorarea sa in imaginatia noastra pentru a prinde contur… sau orice… doar sa fie ceva.

Testeaza. Incearca o perioada sa iti dedici cateva minute pe zi visului tau sau in cazul indraznet  – unui noian de visuri. Dar nu le lasa. Nu le da drumul. Pastreaza-le vii! Aromatizeaza-le! Creioneaza-le! Mangaie-le mental! Fa ceva! Doar incearca. Ai curaj!

Garantez ca rezultatele se vor afisa ca pe o tabela in aeroport. Poate dura putin, dar vor aparea.

Viseaza si paseste agale sau hotarat inspre ele.

Caci nimeni nu le va implini pentru tine.

Nimeni nu le va iubi la fel de mult ca tine.

Fii fidel tie insuti si fa ceva in fiecare zi pentru ele.

 

Visurile tale. Oh, aceasta lume invizibila!

Ti se vor prelinge printre degete

Daca nu vei face ceva pentru ele

Acum si in fiecare zi.

Azi ce ai facut pentru visul tau?

Si maine?

Sau poimaine? 

Sursa foto

Cand fostele relatii devin cele mai de pret condimente pentru auto motivatie.
Melodii pentru suflet #3. Follow the sun - o reverie auditiva pentru clipe meditative
View Comments (5)
  • Multumesc, m-a motivat extraordinar de mult acest articol. De acum eu o sa am grija zilnica de visurile mele!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top