Now Reading
Shoot me: I love Mondays!

Shoot me: I love Mondays!

De cand ma stiu iubesc ziua de LUNI. Pentru mine este ca o cutie cu proaspete posibilitati, care se deschide si se redeschide cu veritabile surprize in fiecare luni. Este un nou inceput, in forta, dupa cateva zile de odihna benefica si, deseori, bine-meritata.

Lunea este acea zi, cand abia astept sa vad ce imi rezerva noua saptamana. Zumzai pe drum ceva melodii ritmate si intru dansand in birou, plina de noi idei si proiecte, pe care abia astept sa le pun in aplicare. Na! lucrez in vanzari B2B si business development, asa ca ar fi bine sa am chef de implementare si idei din belsug.

Lunea are o aroma specifica, de lacramioare combinat cu adrenalina. Cu zvac si neputinta de a sta locului. Luni vorbesc mai mult si mai des, gesticulez mai colosal din maini, de parca-s urzicata.

La noul loc de munca, spatiul deschis este super-fain organizat. Candva a fost o fabrica aici, dar acum a fost modernizat si un designer de interior avangardist a dat o noua alura biroului nostru. De aceea avem un bar imens de marmura intr-o zona comuna, unde mai nou ma gasesti pe mine. Ma misc, fara liniste, de pe un picior pe altul, in timp ce lucrez, in picioare, la laptop-ul meu. Colegii ma intreaba daca mai am nevoie de birou – dar da, e bun si acela pentru joi sau vineri. Dar, in niciun caz lunea! Lunea este timpul de lansat rachete in spatiu, de vanat clienti, de mers la intalniri, de trait fiorul inceputurilor.

Da, sunt a freak of the nature, asa-i? Pana acum nu am gasit pe nimeni, absolut nimeni, care sa fie incantat de ziua de luni. Atatea bancuri si imagini cu pisoi adormiti si gaste plouate, cu cani de cafele printre pene, am vazut pe internet, incat ma intreb daca nu ar trebui sa ma arunc si eu pe cealalta parte a baricadei. Dar cum? Cum sa fac asta, daca lunea este, pur si simplu, o zi EXTRAORDINARA?

Sunt in cautare de iubitori ai zilei de luni. Sa facem clubul nebunilor si al pasionatilor de inceputuri innebunitoare de saptamani. Sau poate tine totul de perspectiva si alegeri. De schimbat ochelarii si vazut lumea in abundenta frumusetilor ei!

 

Maybe this day is not

One of your favourites, but

Never forget that every 

Day you wake up is an

Amazing gift and it’s up to

You to make it count.

 

"Nu puteti avea copii" - mi-a zis. Dar eu ma agatam de firul destinului. Subtire fir, dar eu ma agatam feroce.
Interviu #12. Verdini, cel mai magician dintre magicieni. Magnetic, intrigant, bun nebun.
View Comments (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top