Now Reading
Carti de citit intr-o viata #1. O carte ce striga dupa tine sa o citesti acum

Carti de citit intr-o viata #1. O carte ce striga dupa tine sa o citesti acum

Iubesc sa ma pierd prin anticariate, sa las timpul la macerat si eu sa ma perind prin timp si vieti de autori, in cautarea a ceea ce intuitia stie sa aleaga de pe rafturi.

handsomeandpretty.wordpress.comAsa a fost si in cazul cartilor scriitoarei Florence Scovel Schin, Jocul Vietii si cum sa-l joci si Cuvantul este bagheta ta magica. Desi scrise cu mai bine de 80 de ani in urma, de catre “femeia succesului“, cum era cunoscuta Florence in perioada cand femeile erau limitate la o viata domestica, petrecuta band ceaiuri, barfind si mergand la evenimente mai degraba ca accesorii. A devenit rapid un mentor spiritual si initiatoarea unui nou curent de gandire New Age, iar oamenii veneau cu disperare la usa ei pentru a primi sfaturi si picaturi de calauzire prin cuvinte.

Iata o parte din citatele mele preferate, adunate de ici de colo, din lucrarile ei. Va recomand sa va procurati aceste mici cartulii si sa le popositi pe noptiera, sa le rasfoiti inainte de culcare sau cand simtiti ca vreti sa deslusiti misterele vietii de zi cu zi.

1. Credinta pe care o ai cand esti linistit asezat in fotoliu nu va muta niciodata muntii.

2. Trebuie sa iei obiceiul sa traiesti in cea de-a patra dimensiune, “in lumea minunata”, cea in care nu se judeca dupa aparente. Obisnuieste-ti ochiul interior sa vada reusita in esec, sanatatea deasupra bolii si abundenta dincolo de saracie.

3. Dupa ce vom fi inteles ca tot ceea ce proiectam se intoarce la noi, vom incepe sa ne temem de efectul bumerangurilor noastre. Te vei uni cu ceea ce remarci si, daca vei observa mereu ca este un esec si vei considera ca vremurile sunt grele, vei suporta consecintele logice.

4. Intuitia este o aptitudine spirituala si nu explica, ci doar indica calea. Daca esti nefericit, aceasta se intampla pentru ca ai neglijat sa urmezi strict ceea ce Spiritul iti revelase prin intuitie.

5. Nu se poate concepe un magnet care ar putea fi necajit sau ingrijorat. Indiferent si fara griji, el stie perfect ca nimic nu poate impiedica acele sa fie atrase de el.

6. Opozitiile sunt si ele prieteni si obstacolele trambuline.

7. Omul nu poate pierde decat ceea ce nu-i apartine prin Drept Divin sau ceea ce nu este demn de el.

8. Aceasta lege a asteptarii increzatoare se aplica chiar si superstitiilor. Daca treci pe sub scara si te astepti sa-ti poarte ghinion, aceasta se va realiza. Scara nu este de vina, dar contratimpul survine, pentru ca te astepti la aceasta.

9. Credinta este elastica. Continuati sa credeti, pana la sfarsitul demonstratiei. Daca cineva doreste succes si se pregateste pentru esec, va ajunge la situatia pentru care s-a pregatit.

10. Talharii timpului sunt trecutul si viitorul.

11. Alegeti in aceasta zi pe cine veti sluji, teama sau credinta.

12. In Jocul Vietii, iubirea si bunele intentii depasesc orice dificultate. Omul gaseste intotdeauna, in calea sa, mesajul sau ghidul care-i este necesar.

13. A te ruga inseamna a telefona lui Dumnezeu si El raspunde prin intermediul intuitiei.

“Tu poti stapani orice situatie,

daca intai te poti stapani pe tine.”

Florence Scovel Schin

Sursa foto

De unde s-a inspirat Walt Disney pentru Castelul Frumoasei din Padurea adormita?
Experienta mea samanica… care iti poate schimba si tie viata. Nu doar mie.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top