Now Reading
Melodii pentru suflet. Cantecele sale imi colinda interiorul, vocea ei imi ramane impregnata in simturi, iar pianul… ah!

Melodii pentru suflet. Cantecele sale imi colinda interiorul, vocea ei imi ramane impregnata in simturi, iar pianul… ah!

Stii muzica aceea, care iti intra in sange si curge prin tine zile dupa zile, ore dupa ore, secunde dupa secunde, amintiri dupa amintiri? Si te duce departe, cu fiecare vers, cu fiecare nota… departe in trecut, departe in viitor… departe in prezent? Departe de tot si in acelasi timp departe de nimic?

Cauti sa ii intelegi fiecare vers, dai repeat dupa repeat… si adormi cu ea cantand pe fundalul visurilor.

Ei, asta am patit eu cu Lucia Maria! Melodiile sale imi colinda interiorul, vocea ei imi ramane impregnata in simturi! Pianul… ah! pianul acela imi tremura prin celule si vibreaza fara incetare.

Si e romanca!!! Lucia, dincolo de engleza ei impecabila si muzica de calitate, este una de-a noastra, ce canta cu drag si pune pasiune in fiecare sunet. Sunt asa mandra sa vad ca apar din ce in ce mai multe cantarete in Romania, care mai degraba se imbraca, decat se dezbraca, care au un mesaj de transmis si nu doar un refren monosilabic de mimat, care in loc sa se miste lasciv intr-un pat (laitmotiv destul de des intalnit, desi nu prea reusesc sa il inteleg), alege sa filmeze un video cu sens si profunzime.

Felicitari, Lucia Maria! Felicitaaari si continua tot asa!

Iata! Ce m-a tinut treaza o noapte intreaga:

Yours

Silence

Hide (Behind the stars)

Mai multe melodii gasiti pe MariaLuciaOfficial!

Sursa foto

Interviu #4. Irina Gherghilescu, destainuindu-mi secretul vietii si cum isi urmeaza ea inima...
Asteptarile astea in relatii! Of, ce mai chin!
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top