Now Reading
Frumusetea interioara nu are nevoie de niciun filtru, photoshop sau retusare

Frumusetea interioara nu are nevoie de niciun filtru, photoshop sau retusare

Cred cu o naivitate curajoasa in frumusetea naturala a unei femei, acea simplitate pretioasa incarcata de semnele trecutului, de intrezarirea prezentului in zambet si de visuri nebunesti pictate in privire.

Ma doare sa vad in sala de fitness fete ascunse sub straturi suprapuse, ma loveste vizual la micul dejun smokey eyes si prin metrouri fete triste cu machiaje ieftine asternute cu o aparenta migaleala, dar totusi cu trei tonuri ratate… amintindu-mi de spectacolele de circ din copilarie.

Desart visez la zilele utopice cand femeile vor redescoperi cat de frumos este sa iti mangai fata fara grija ca vei ruina stratul de pudra, cat de magic este sa te uiti in oglinda si sa te recunosti ca fiind tu, acea fiinta divina, care din iubire de sine alege simplitatea.

 Si daca totusi speranta mea ramane prizoniera desertaciunii, atunci macar…

… cand iti intinzi fondul de ten, alege si ganduri senine sa te insoteasca de-a lungul zilei, ganduri imbucuratoare sau poate vesele, ganduri care sa te motiveze sa faci cu drag ceea ce ai planuit in programul incarcat, ganduri curate cu care sa maturi prin negreala anturajului.

… alege cu migala pe langa numarul de pudrari si numarul de complimente pe care sa le presari cu atentie in jurul tau, caci sigur vei gasi oameni care le merita, daca vei cauta cu daruire.

… pudreaza cu pensula fermecata si un dram de bunatate alaturi de blush-ul din obraji, sa se simta ca traiesti viata intru frumosul pe care sa il reversi asupra celor care au mai mare nevoie de el.

… odata cu rujul de pe buze, alege si cuvinte frumoase, care sa aduca alinare, bucurie sau un strop de incurajare.

… picteaza la ochii tai, alaturi de contururi colorate si apreciere de sine, iubire de sine, acceptare si simtamantul ca esti minunata si in interior, nu doar in reflexia din oglinda.

… pe langa genele atent rimelate, alege si un filtru de calitate prin care sa privesti lumea din jurul tau. Cauta sa vezi calitatile celor cu care interactionezi, frumusetea copacului simplu pe langa care treci zilnic, bucuria copiilor nazdravani, nevoia de sustinere a prietenilor incercati de greutati etc.

… adu-ti aminte, in timp ce te lupti sa iti domolesti parul incapatanat ca in viata nu este totul perfect, caci tocmai imperfectiunile sunt frumoase si atragatoare, ne fac unici si plini de savoare.

… in loc de 3 fas-fas-uri de parfum, alege doar unul si mai lasa aroma sinelui tau neimblanzit si parfumul personalitatii tale sa cunoasca viata ta de zi cu zi si sa interactioneze cu oameni de toate felurile si neamurile.

 Sunt intr-adevar o naiva incurabila, ce spera ca intr-o zi, dincolo de machiaje stufoase si perfectiuni aparente, o sa ne aducem aminte sa ramanem Noi Insine…

“Ridurile ar trebui să arate numai locul

unde au fost zâmbetele.

Dă şansă fiecărei zile să fie

cea mai frumoasă din viaţa ta.”

Mark Twain

Sursa foto

NIMIC NU E IMPOSIBIL. Cum am ajuns sa locuiesc in Hawaii la 24 de ani
View Comments (2)
  • Ce frumos ar fi daca mai multe femei ar intelege ce frumoase sunt asa natural. Sa le poti mangaia pe obraz, sa le poti saruta pe ochi si sa le simti parfumul pielii. Nu doar dimineata la trezire!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top