Now Reading
Filme fara egal #7. RUSH… despre Ferrari, curse, iubire, teama, determinare, lupta… intr-un cuvant VIATA!

Filme fara egal #7. RUSH… despre Ferrari, curse, iubire, teama, determinare, lupta… intr-un cuvant VIATA!

De filmul Rush am auzit din greseala, pe strada, prinzand in aglomeratie firimituri dintr-o discutie. Am ajuns acasa si l-am vazut de doua ori in aceeasi noapte.

Cu agenda langa mine, am notat lectii de viata, pe care doresc sa le implementez sau  de care sa tin cont macar, am apasat des pe pauza si am reflectat mult.

Rush este un film caruia nu ii lipseste nimic! In primul rand, este bazat pe povestea de viata a lui Niki Lauda, care a fost triplu-campion la Formula 1, desi a fost la un milimetru aproape de moarte, cand a rezistat timp de cateva secunde bune in flacari de pana la 800+ grade. In al doilea rand, surprinde fantastic jocul vietii: de la tot la nimic, de la nimic la tot, de la iubire la desertaciune si invers, de la necunoscut la campion, de la perseverenta la delasare, de la a fi la a deveni.

Este perfect pentru barbati pentru ca este despre curse de Formula 1, Ferrari, Niki Lauda, viteza, cuceriri, femei frumoase, adrenalina, curaj!

Este perfect si pentru femei! Despre atractie si alegeri, despre iubire neconditionata, despre a lupta pentru barbatul iubit, despre viata anilor 70′.

Niki Lauda nu s-a oprit dupa finalizarea capitolului Formula 1, ulterior a creat si o linie aeriana – Fly Niki, care a fost achizitionata de Air Berlin.

https://www.youtube.com/watch?v=L_u3FODrenM

“Pentru a fi un adevarat campion nu e nevoie sa fii cel mai rapid!

TREBUIE SA O CREZI CU ADEVARAT!”

Niki Lauda

Sursa foto

Povestea proiectului Explorimentez
Vrei sa inveti germana? Cele mai eficiente cursuri de germana din Viena. Testate de mine!
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top