Now Reading
Filme fara egal #6. The Ultimate Life si The Ultimate gift, despre lectii de viata!

Filme fara egal #6. The Ultimate Life si The Ultimate gift, despre lectii de viata!

Candva, demult, am urmarit aceste doua filme. Cum imi sade mie in obicei, le-am vazut in ordine inversa, pentru ca nu am realizat ca sunt conectate. Oricum le-ati urmari, amandoua sunt pline de invataturi, de lectii de viata cusute printre emotii si trairi.

Din pacate, nu sunt foarte cunoscute pentru ca nu au efecte speciale, nu s-au investit zeci de milioane de dolari la Hollywood pentru a fi promovate, nu sare nimeni de pe cladiri si nu ia nicio masina foc.

Recomand a fi vazute si cu copiii sau adolescentii daca aveti, caci e imposibil sa nu se prinda de ei ceva din tot noianul de mesaje constructive din ele.

The Ultimate Gift

Este prezentata viata unui tanar de bani gata, obisnuit sa traiasca din mostenirile familiei, prin cluburi, masini scumpe si inconjurat de prieteni cu interese. Cum ajunge de la a avea totul la a dormi pe o banca in parc??? Viata i se rastoarna cand moare bunicul lui, care ii lasa o mostenire necunoscuta, dar, pentru a ajunge la ea, este necesar sa treaca prin cateva probe. Iar fiecare dintre acestea are cate un dar ascuns…

The Ultimate Life

O poveste tare frumoasa, impletita intre prezent si trecut, care are rostul de a aduce in prim-plan modul in care bunicul (din prima parte) a ajuns de la a fi sarac la a deveni miliardar, pentru ca nu s-a oprit niciodata din a lupta pentru visul sau. El a lasat in urma un jurnal, in care a descris cele mai importante lectii invatate si etape din viata sa.

“Daca nu apreciezi lucrurile minore din viata ta,

nu le vei aprecia nici pe cele mari.” 

The ultimate life

Te gandesti sa iti dai demisia? Atunci de citit cu orice pret inainte...
Unde sa mananci deliciooos in Viena? Recomandarile mele personale. Yum!
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top