Now Reading
Cum sa te descurci cu mijloacele de transport in comun in Viena?!

Cum sa te descurci cu mijloacele de transport in comun in Viena?!

Am multi musafiri care vin in vizita in Viena si am descoperit, usor, usor, solutii si raspunsuri pentru intrebarile lor.

De aproape un an mi-a fost recomandata o aplicatie, cu care nu imi e foarte clar cum m-am descurcat pana acum prin oras. Este o aplicatie in care introduci adresa unde te afli si locul in care doresti sa ajungi in Viena si iti arata ce mijloace de transport in comun trebuie sa iei, cat dureaza, harta exacta a drumului si chiar ora de sosire a metroului, a autobuzelor sau a tramvaielor.

Iata pasii:

1. Se downloadeaza aplicatia gratuita Qando Vienna

img_5326

2. Aplicatia va intra direct in meniul Monitor, nu e prea folositor daca nu stii numele exact al statiilor, asa ca din Meniu (trei liniute orizontale in partea stanga sus) se alege Ruote.

img_5327

3. Poti introduce adresa de la care doresti sa pleci sau aplicatia recunoaste locul in care esti momentan (Current Location) si, de asemenea, adresa la care doresti sa ajungi. Se apasa Request Route.

img_5330

4. Vei primi cateva variante de traseu, precum si timpul estimativ al calatoriei.  img_5331

5. Fiecare varianta, daca dai click pe ea, include detalii suplimentare, precum numele statiilor ce trebuie parcurse, ora la care ajunge mijlocul de transport, harta exacta etc.

img_5329img_5328

Mai exista si site-ul oficial al Wiener Linien, unde puteti face acelasi lucru, dar nu e asa prietenos ca si Qando, mai ales ca este in limba germana.

Hai la explorat Viena!

Sursa foto

 

 

Scopul tau - inspiratie de noapte ascultandu-l pe Muhammad Ali
Povestea adoptiei a doi frati in Romania - despre bucuria intalnirii cu copii de suflet
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top