Now Reading
Carti de citit intr-o viata #2. Citeste-o! Sfantul, surferul si CEO-ul. O poveste remarcabila despre viata pe care inima si-o doreste!

Carti de citit intr-o viata #2. Citeste-o! Sfantul, surferul si CEO-ul. O poveste remarcabila despre viata pe care inima si-o doreste!

Imi place sa citesc cu un pix si cu un marker in mana. Pixul este pentru ideile frumoase, marker-ul pentru cele exceptionale, la care imi place sa revin pe aripile timpului. Ei, cartea aceasta, Sfantul, surferul si CEO-ul, scrisa de Robin Sharma, este mazgalita de la un cap la altul!

Daca te pregatesti de vacanta si nu stii ce carte sa iei cu tine, ti-o recomand. Sau poate te simti intr-un impas si ai vrea un ghiont spre inainte. E perfecta pentru orice caz, pentru oricine!

Un roman placut de citit, ce urmeaza firul vietii unui tanar care ajunge in Roma, ucenic la un preot, apoi calatoreste in Hawaii si doarme sub cerul liber alaturi de un surfer si isi incheie calatoria in New York, sub indrumarea unui CEO charmanta.

Iata un manunchi de spicuiri de citate, din sute subliniate si incercuite:

“Si aminteste-ti, usa spre implinire se deschide inspre inauntru si nu in afara!”

“Acesta este unul printre paradoxurile lumii: lucrurile spre care vei alerga, vor fugi te tine. Cu cat te opresti din a-ti face griji pe seama felului in care viata ta ar trebui sa arate, cu atat mai mult viata ta va fi una mai buna.”

“Daca vrei sa fii o poveste de succes, atunci nu trebuie sa faci mai mult, ci sa devii mai mult.”

“Stii, putem sa schimbam felul in care privim lumea intr-o secunda. O singura schimbare care are loc intr-o secunda, ar putea fi tot ce ai nevoie pentru a descoperi o noua realitate.”

“Si eu zic ca desprinderea de tot ce inseamna control este un mare act de smerenie pentru ca se reduce la a ne preda in fata inteligentei mult mai puternice a lumii in care traim. Stiu ca la inceput poate fi inspaimantator, dar am descoperit ca, de cealalta parte a celor mai mari temeri ale noastre, se ascund, de fapt, cele mai mari comori ale existentei noastre.”

“Aproape fiecare om din lumea asta crede ca limitele universului se rezuma la limitele campului sau vizual. Dar sunt cativa care nu cred asta. Alaturati-va lor!”

“Am realizat atunci ca vietile noastre nu sunt altceva decat o serie de momente – daca ratezi momentele, iti ratezi viata.”

“Intrebarile finale pe care sa ti le adresezi sunt:

Am trait cu intelepciune?

Am iubit mult?

Am servit cum se cuvine?”

“Ca sa poti vedea ceva maret in celalalt inseamna sa iti poti vedea propria maretie.”

“Nici un pesimist nu a descoperit vreodata secretele stelelor, nu a calatorit spre vreun taram necunoscut si nici nu a deschis vreun paradis nou pentru sufletul omenesc.” Hellen Keller

“Destinul tau se va desfasura asa cum  trebuie sa se desfasoare. Intre timp, bucura-te de prezent. Traieste-l din plin, Traieste-l autentic. Traieste-l cu bucurie. Traieste-l din toata inima. Viata va avea grija de ea insasi”

“Iertarea este mireasma pe care violeta o lasa pe calcai cand acesta o striveste.” Mark Twain

“Pentru a inainta cu adevarat, va trebui sa te eliberezi de raul care ti-a fost facut si sa intelegi ca aceasta intamplare poarta cu sine un dar.”

“Fii bun cu tine insuti. Trateaza-te pe tine insuti asa cum l-ai trata cel mai mare erou al tau. Si o metoda de a face aceasta este sa te vorbesti de bine fata de tine insuti. Cuvintele pe care le rostim contin o putere imensa. Exista o Energie specifica, ce incarca fiecare cuvant pe care il rostim.”

“Circumstantele nu definesc o persoana, ele doar scot la lumina acea fiinta.”

“Nu lasa pe nimeni care vine la tine sa plece fara sa se simta mai bine si mai fericit.” Maica Tereza

“Nu poti impinge oceanul.

Trebuie sa il lasi sa curga.”

Robin Sharma

Sfantul, surferul si CEO-ul.

Sursa foto

Esti frumoasa! Nu lasa pe nimeni sa iti spuna altceva! Nici macar pe tine insati!
Ieri, in avion, am primit de la Nelson Mandela cateva cuvinte despre cea mai profunda frica a mea. Si a ta. A tuturor!
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top