Now Reading
Cel mai simpatic taximetrist din Viena e Bogdan. Romanul!

Cel mai simpatic taximetrist din Viena e Bogdan. Romanul!

Primul lucru pe care il faci intr-o tara straina, cand ai nevoie de ceva, este sa te apuci sa intrebi in dreapta si in stanga dupa recomandari. Mai apelezi si la Google, chiar des, dar nimic nu se compara cu ceea ce iti zice amicul x sau y, mutat de ceva ani in noua ta tara adoptiva.

La fel am facut si eu cand am avut nevoie de un taxi, doream sa ma asigur ca e de incredere si serios, mai ales ca trebuia sa ma astepte la aeroport si sa ma duca val-vartej la o sedinta super importanta.

Asa l-am cunoscut pe Bogdan, mutat in Austria de mai bine de 20 de ani, care are deja mai multe masini de taxi si este intotdeauna acolo pentru mine si familia mea, sa ne duca sau sa ne aduca de pe undeva, in general la si de la aeroport. Bland, prietenos, calm, extrem de onest si serios, Bogdan este de neegalat in ceea ce face.

Eu sunt mare fan Uber si, pe distante scurte, mai chem un Uber, ca sa nu il deranjez pe Bogdan, sa vina cine stie de unde, dar altfel el e caramida tuturor plecarilor noastre. Deja ne stie tabieturile, se pricepe de minune sa bage carutul fie-mii peste zecile de bagaje, e intotdeauna cu cel putin 5 – 10 minute inainte in fata casei noastre, este inregistrat legal, ne da bon de fiecare data si tot asa.

Pe deasupra, imprietenindu-ne, ne mai hlizim si pe la un gratar, ma mai ajuta si cu o lampa arsa ce trebuie reparata, iar recomandarile facute de Bogdan au fost pana acum cele mai bune, de la parchetar, la instalator, la mai stiu eu ce.

Asa ca, daca ajungeti prin Viena si aveti nevoie de un taximetrist de incredere, sunati la Bogdan al nostru: 00436606999761.

Sursa foto

Filme fara egal #11. Goodbye Christopher Robin… despre povestea lui Winnie the Pooh si mult mai mult de atat
Cele doua lucruri invatate fata in fata de la T. Harv Eker - care au dat re-start vietii mele
View Comments (2)
 • Am sa-l caut neaparat ! Am aflat cind am mers anul trecut din Viena spre aeroport ca taxiul trebuie comandat cu minim 24 de ore inainte ; cu greu am gasit unul care sa ne duca dupa ce l-am chemat in dimineata plecarii noastre.
  Poti sa-mi spui care este cea mai buna varianta sa ajung din Viena la Salzburg ?

  • Exista varianta de a lua un taxi din fara aeroportului, dar este foarte scump, depaseste 50Euro. Mai exista o a doua varianta de a comanda in avans sau de a merge la ghiseele de taxi din aeroport si sa comanzi de acolo. Acestea ar trebui sa se incadreze spre 36-40 Euro.
   Noi tot cu Bogdan mergem, e asa serios si de treaba, incat merita sa il sustinem.

   Cea mai rapida varianta de a ajunge din Viena la Salzburg este cu trenul – atat ÖBB, cat si Westbahn – au curse directe. Cea mai ieftina varianta este cu Flixbus. La fel, Flixbus are preturi imbatabile si pe ruta Viena – Bratislava, uneori de doar 5 Euro.

   Sper sa te ajute aceste informatii. Alina

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top