Now Reading
Am ignorat panoul “Wrong way. Turn Back.” si am continuat. Atunci am pierdut-o! Am mers mai departe.

Am ignorat panoul “Wrong way. Turn Back.” si am continuat. Atunci am pierdut-o! Am mers mai departe.

Farame de fantezie. Sau poate realitate intamplata prea de demult. Atunci cand m-am uitat in ochii ei si i-am spus: “O sa te sun.”, chiar acolo, langa lift. A dat usor din cap, dar parca pe undeva, adanc, ea simtea ca nu o voi face.

M-am urcat determinat in masina. M-am tot uitat in oglinda retrovizoare, dar am continuat sa accelerez, in timp ce acea energie, deja formata intre mine si ea, intr-un weekend intreg, se dilua, se rupea in milioane de bucatele. La intrarea in prima benzinarie, cu respiratia taiata, ca si cand as fi alergat la viteza maxima, m-am oprit in fata unui semn mare, galben cu rosu. Am ramas acolo, pe loc, complet nemiscat.

Pe semn scria: “Wong way. Turn back.”. Eh, ce intamplare! E o pura coincidenta, trebuie sa ajung la o intalnire, nu ma intorc acum! Dar flash-uri cu amintiri alaturi de ea, plimbandu-ne prin parc noaptea, povestind la apusul inmiresmat in tei, la acuarele si rasete jucause m-au acaparat.

Pentru o fractiune de secunda chiar eram pregatit sa ma intorc si sa o iau tare, dar tare de tot, in brate. Dar nu credeam in prostiile astea spirituale atunci. Pana la urma era doar un panou intr-o benzinarie. Eu eram tanar si aveam o viata intreaga inaintea mea. Visuri in care calatoream in jurul lumii asteptau la pragul vietii mele sa fac primul pas.

Am mers mai departe. Si atunci am pierdut-o. Ani multi s-au scurs de atunci si imi mai apare  in visuri uneori. Stiu. Ar fi trebuit sa ma intorc.

Atractii secrete si altele mai cunoscute, NEAPARAT de vizitat in Vietnam. Partea I.
Carti de citit intr-o viata #3. Isabel Allende si romanele ei pline de viata!
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top