Now Reading
Filme fara egal #2. iOrigins iti acapareaza pur si simplu atentia, imaginatia, pulsul… despre fascinantul iris uman!

Filme fara egal #2. iOrigins iti acapareaza pur si simplu atentia, imaginatia, pulsul… despre fascinantul iris uman!

iOrigins… un film atipic si dincolo de imaginatie.

Cum ar fi daca irisul nostru ar contine nu doar informatii esentiale, unice, despre noi insine? Cum ar fi daca reincarnarea ar exista? Dar nu doar atat, ci cum ar fi daca irisul ar ramane neschimbat… dincolo de timp, veacuri, vremuri, vieti, tari, continente? Daca ar exista o baza de date cu iris-uri si ai putea sa vezi ce ai fost in alta viata?

O poveste de dragoste dintre un cercetator pur analitic, rational, ateu si doua persoane diferite, dar care au pastrat acelasi iris? O poveste de viata halucinanta, cu semne din numerologie precum 11:11 sau 11:11:11, cu calatorii pe mai multe continente si descoperiri stiintifice de anvergura?

iOrigins este o drama si o poveste de dragoste ce iti acapareaza pur si simplu atentia, imaginatia, pulsul… si te lasa la sfarsit doar cu intrebari si un mare WOW! Un film curajos, inovativ si fascinant care are un rating de 7,3 pe IMDd.

Ochii sunt fereastra spre sufletul nostru.

Sursa foto

Interviu #7. Despre vindecarea cu ingeri, mesaje de dincolo, energii... cu Anca Florea, un suflet tare plin de iubire!
Baieti! Plecati de la mama de acasa! Mame... lasati-i sa-si traiasca viata!
View Comments (2)
  • Un film extrem de bun. Intotdeauna sa ne ghidam dupa premisa ca ”orice e posibil”, pentru ca sunt atatea lucruri inexplicabile care se petrec zi de zi, care depasesc pana si cercetarile stiintifice 🙂
    Nimeni nu te opreste sa crezi. Poate intr-un lucru. Poate in doua. Poate in o suta. Keep your mind open. Everything is possible.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top