Now Reading
Am avut ceva visuri, nu s-au indeplinit… asa ca, ce rost mai are sa visez?

Am avut ceva visuri, nu s-au indeplinit… asa ca, ce rost mai are sa visez?

“Am avut ceva visuri, nu s-au indeplinit… asa ca, ce rost mai are sa visez? Oricum, nu devin niciodata realitate…” Asa mi-ai spus si atunci m-am uitat in ochii tai si am simtit tristetea sufletului tau, cimentat intr-o realitate prea simpla si prea mica… el, care este atat de mare si plin de potential! Si ti-am spus… atunci…

Asa-i ca faci dus chiar daca stii ca nu tine o viata? Chiar daca esti constient ca e nevoie ca maine sa mai faci inca unul?

Asa-i ca tot continui sa mananci, chiar daca stii ca, peste cateva ore, ti se face iar foame?

Asa-i ca abia astepti sa te duci la somn seara, dupa o lunga zi, desi stii ca, indiferent cat vei dormi, o sa ti se faca somn din nou?

Asa-i ca, de mic ai continuat sa faci pas dupa pas pana ai invatat sa mergi, chiar daca stiai ca e posibil sa mai cazi? Nu vad niciun adult tarandu-se in patru labe pe strada, doar pentru ca a cazut la fiecare prim pas pe care l-a facut in viata sa!

Da, sunt ciclice multe dintre activitatile pe care le facem in viata noastra si ni se pare normal sa fie asa. Sau nici nu ne mai gandim la ele!

Dar, daca la un moment dat, visam la ceva si nu se indeplineste, atunci ne lepadam sufletul de cea mai minunata calitate pe care o are: sa spere la mai mult, sa viseze, sa isi creioneze o realitate mai frumoasa, mai colorata, sa devina un sine mai vibrant.

Visati! Visati si iar Visaaaaati!!!!!! Da, asa e! Nu toate se vor indeplini… si ce daca? Chiar daca la inceput 10%, 20% se indeplineste si tot este nespus mai mult decat a ne transforma fiinta intr-un desert. Si, cu timpul, va garantez ca din ce in ce mai multe visuri vor prinde contur. Multi viseaza si apoi vor ca acel lucru sa le apara in viata ACUM, in exact acea forma, indiferent daca aceasta este sau nu inspre binele tuturor celor implicati. Dar uneori e mai complexa panza pictorului, decat putem noi percepe!

Cu cat credem mai mult in visurile noastre, cu atat se vor indeplini mai frumos, dar e nevoie de rabdare uneori, de munca alteori, de incredere mai tot timpul si multe alte elemente… ca dorintele inimii noastre sa prinda contur.

Visati, visati si iar visati! Si, in paralel, bucurati-va de cine sunteti acum, de unde va aflati in viata voastra in acest moment si de clipele de azi! Astfel incat viata sa stie ca sunteti recunoscatori. Iar unde e recunostinta, vor veni si mai multe experiente implinitoare.

Aveti curaj sa visati!
Aveti curaj sa continuati!

Sursa foto

Faceti cunostinta cu cel care a plantat o padure mai mare decat Central Park din New York
CAT VALOREAZA O VIATA DE OM?
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top